Igår såg jag Mission Impossible. En riktigt bra film tycker jag, som bjuder på en del skoj saker. Det var ett bra tag sen jag såg den senast. Idag surfar jag in på Aftonbladet och ser rubriken Cruise vill äta Katies moderkaka. Snart börjar till och med jag undra om snubben har alla indianer i kanoten. Det verkar som om de flesta frivilligt hoppat överbord.

"Jag kommer att äta navelsträngen och moderkakan på plats" berättar han. Nog för att de är en del av människans skapelse, men en gnutta sunt förnuft måste man kunna begära. Visst Tom, ät du dina navelsträngar och moderkakor för att få utlopp för din smygkannibalism, men skona oss från detaljerna.

Kan ni tänka er att se "Här är ditt liv" med Tom som gäst? Man skulle fått vara med på en berg- och dalbana med allt från genialiska prestationer, till uttalanden man bara trodde kunde göras i filmer som Den nakna pistolen, eller Tom i bollen.

2 thoughts on “

 1. Fast det är ju ett bra sätt att behålla uppmärksamheten och fortsätta skapa rubriker, trots att man samtidigt tar hand om familjen.

  Har hört att man i vissa kulturer äter moderkakan, och att det finns recept på t ex moderkakelasagne(?). Jag började googla så smått men efter någon minut var jag så pass illamående av bara tanken, att jag gav upp.

  Välkommen tillbaka till bloggandet! 🙂

 2. Hej, Jag läste ditt inlägg! Här kommer ett tips!

  * En 3/4 moderkaka
  * 1 potatis
  * 4 msk färsk persilja
  * 2 morötter
  * 3 selleri
  * 1 zucchini
  * 1 tomat
  * 1 lök

  Hacka ingredienserna i små bitar. Rulla moderkakan i en blandning av en matsked mjöl, en tesked salt, en halv tesked paprikapulver, ett kryddmått? kryddnejlika, ett kryddmått peppar och 6-8 korianderfrön. Sautera moderkakan i 2 matskedar olja, häll i grönsakerna och ca en liter vatten. Koka upp och låt sedan puttra? i en timme.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *