IT och casino online

Företagen för online-poker växer sig allt större, inte minst eftersom övrig spelverksamhet öppnar upp tillgängligheten för en större publik. Black-Jack, spelautomater, bingo och roulette är utmärkta spel att förlora pengar på, inte minst eftersom företagen mycket lättare kan kontrollera utfallen på dessa spel eftersom den mänskliga faktorn har mindre betydelse.

Reklam från Pokerstars, PAF, Betsson med fler sockrar sina erbjudanden allt bättre för att ännu fler ska spela bort sin månadslön. I stor utsträckning består dessa lockelser i ett tillskott till ens kassa, d.v.s. lite extra att spela för. Varför då? Jo för de vet att 90% kommer att fortsätta spela tills dessa pengar är slut och sedan fylla på med egna. Risken är alltså enormt liten. Om det nu vore så att någon faktiskt skulle lyckas gå plus med det sockrade erbjudandet som enda insats, så kan de ju alltid hitta något kryphål för att slippa betala ändå. Precis som lurendrejarna Betsson har gjort.

En person lyckades på Black-Jack använda sitt startkapital på 500:- på bästa möjliga sätt och lyckades skrapa ihop 4000:-. Givetvis började varningsklockorna ringa hos Betsson och de stängde omedelbart av personens konto och hänvisade till fusk. Fusket i detta fall består i att mer än ett konto är registrerat från samma IP-adress! Mycket riktigt var det tre andra i familjen som haft ett konto sedan tidigare, men inte den personen som utnyttjade erbjudandet.

Hör och häpna, ett företag som tillhandahåller IT-tjänster och har hela sin verksamhet uppbyggd på Internet har alltså ingen förståelse alls för att flera personer kan ha samma IP. De har noll koll på bredbandsrouter, eller för den delen att det kan finnas flera användare på samma dator.

Sålänge du går med förlust bryr sig inte Betsson, de tar tacksamt emot dina pengar oavsett hur många ni är på samma IP. Men om en av er skulle råka vinna något, så kommer Betsson att vägra utbetalning. Fy skäms Betsson! Ni är numera på min bojkottlista och jag hoppas fler följer efter.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *