Det tysta språket

Visst ska man gestikulera och försöka ge kraft åt sina verbala uttalanden genom att på lämpligt sätt göra handrörelser. Problem uppkommer dock i en debatt där du helt enkelt är borta från fokus när du inte har ordet. Då är frågan hur du bäst ger din åsikt om vad motparten säger.

Lars Ohly visar med stor tydlighet sina lagom roade vänstersympatier genom att helt enkelt använda det universella språket, gångbart i alla länder. Visste han månne att han inte skulle få sista ordet?

Skriva gärna en kommentar eller prenumerera på RSS.

Kommentarer

Han förtydligade ju iaf verkligen sina åsikter och gjorde oss som röstade till höger än mer säkra…

Han förtydligade ju iaf verkligen sina åsikter och gjorde oss som röstade till höger än mer säkra…

Lämna en kommentar

(required)

(required)